TOKAT / TURHAL - Yenisu İlkokulu

Ekm

Okulumuz anasınıfında çocukların eğitim ortamında aktif rol almalarına katkı sağlayan etkinlikler Turşu kurma etkinliği ile desteklendi.

Eyl

Kitap tokat projesi kapsamında tokat valiliği tarafından gönderilen kitaplar öğrencilerle buluşturuldu.Tokat valiliğine okulumuz olarak teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Buket TÜRK'ün proje kurucusu olarak yer aldığı CARNAVAL OF THE CULTURE projesi etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.Öğretmenlerimizin kendi oluşturduğu online  puzzle öğrencilerimizle buluştu.Jigsaw planet aracı ile hazırlanan ve Türkiye haritasından oluşsan puzzle ile çocuklarımız keyifli zaman geçirdi.

"VER ELİNİ ENGELLERİ BRLİKTE AŞALIM" VE "KONUŞ ÇOCUK! GELECEK SENSİN" PROJELERİ

Şbt

"Ver Elini Engelleri Birlikte Aşalım" E-Twinnig projesi kapsamında biraraya gelen 7 öğretmen daha sonra yaygınlaştırma çalıştırmalarıyla  96 öğretmen  ile  yola çıkarak "İYİLİK HEPİMİZE İYİ GELECEK" etkinliğine imza atmıştır.1 hafta boyunca ülkemizin birbirinden farklı şehirlerinde gönüllü öğretmenler, velileri ve öğrencilerine toplum bilinci kazandırmak için okullarında Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem faciası sonrası ihitiyacı olan okullara destek olmak amacıyla el emeği oyuncaklar yapmıştır.

Nis

‘’KÖY OKULLARINA SAHİP ÇIKIYORUZ’’ projesi kapsamında ilimize olan 2. Gezimize katıldık. Gezimizde ilk olarak öğrencilerle birlikte cambaz gösterisini izledik. Ardından ilimizde bulunan müzelerimizi öğrencilerimizin gezme fırsatı buldu. İlimizde bulunan Atatürk Evi’ni de ziyaret ederek oradan ayrıldık. Tokat valimiz Sn. Ozan Balcı Bey’i makamında bizleri ağırladılar. Son olarak ise kütüphanelerimizi de gezerek geziyi sonlandırdık. Bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Nis

İlçemizde yapılan Akıl Oyunları yarışmasına okulumuzda yapılmış olan yarışma sonucunda başarı göstermiş öğrencilerimiz okulumuzu Equlibrio, Pentago, QBitz ve Mangala oyunlarında temsil ettiler. Yapılan yarışmalar sonucunda Equlibrio oyununda Mehmet Dik adlı öğrencimiz ilçe1.si, Pentago oyununda Rümeysa Polat adlı öğrencimiz ilçe 1.si olmuşlardır. QBitz oyununda Arda Ürgün adlı öğrencimiz finale kadar yükselmiş olup finalde elenmiştir. Mangala oyununda ise Gülnaz Hin Adlı öğrencimiz okulumuzu temsil edip oyun sonunda elenmiştir. Okulumuzun bu başarıyı sağlamasındaki emeği geçen başta Sayın Müdürümüze, Müdür Yardımcımıza ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

" Köy Çocuklarına Sahip Çıkıyoruz Projesi" kapsamında Tokat´ a gezi düzenledik.

Haz

Ülke genelinde düzenlenen "Okuma Yazma Seferberliği" ile okulumuzda açılan okuma yazma kursuna katılan kursiyerlerimize sertifikalarını dağıttık.

May

"Beslenme Dostları Projesi" kapsamında  köy parkında "Okuma Saati" yaptık.

May

Yazıtepe Ortaokulu’nun TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na ve Yazıtepe İlkokulu’nun yapacağı “Beslenme Dostu Projesi”ndeki kahvaltıya “Beslenme Dostları ile Balonumu Paylaşıyorum.” etkinliği ile katıldık.

May

Okulumuz ´Beyaz Bayrak Projesi´ kapsamında ´Beyaz Bayrak ve Sertifika´ ile ödüllendirildi.

Nis

Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz Projesi okulumuzda tüm hızıyla devam ediyor.