TOKAT / TURHAL - Yenisu İlkokulu

Kas

Okulumuz 100. yıl satranç turnuvasına katıldı.

May

HER YERDE MATEMATİK yarışmasında Turhal İlçe birincisi olan öğrencimiz Alper HAN  Tokat'ta il 4.cüsü olmuştur.

May

SEN DE BİR KALEM AÇAR MISIN?

SPOR TOKAT YETENEK TARAMASI

May

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRETMENİ BUKET TÜRK'ÜN PROJE KURUCUSU OLARAK YER ALDIĞI DEĞERLERİMLE DEĞERLİYİM PROJESİ,DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA BİR ÇOK ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTIR.SAYGI,SEVGİ,ADALET,VATANSEVERLİK,SABIR,ÇEVRE BİLİNCİ,SORUMLULUK GİBİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ OLAN DEĞERLER BU PROJEDE BİRLEŞTİ VE ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİ TEMELLİ YAPILDI.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN VE ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMALARIYLA HAZIRLANDI.PROGRAMA KATILAN VELİLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN COŞKUSU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ.BİZLERE BUGÜNÜ HAZIRLAYAN TÜM ÇOCUKLARIMIZA VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR..

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜMÜZ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

OKULUMUZ SİVİL SAVUNMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Mrt

İlçe milli Eğitim müdürü Sayın Mehmet Yıldız ve şube mudurumuz sayın Aziz Durgun ile Turhal Serpinliler Sosyal  dayanişma ve kültür derneği başkanı Mehmet hin ve yönetim kurulu okulumuzu ziyarette bulunmuşlardir. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÖĞRETMENLERİ GÖZETİMİNDE GELEN SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN İŞİTME TESTİ YAPILDI

Şbt

OKUL ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE HAZIRLANAN OKUL KÜTÜPHANEMİZİN TAMAMLANMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.KATKI SAĞLAYAN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZ ANASINIFINDA İ SESİ ÖĞRETİMİ YAPILDI.İNEKTEN ELDE EDİLEN SÜTLE ÇOCUKLARIN VERDİĞİ CEVAPLARLA PUDİNG YAPILARAK KEYFİLİ BİR UYGULAMA YAPILDI.

Şbt

OKULUMUZ KORİDOR VE KÜTÜPHANE DÜZENLEMESİ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İLE İDARECİLERİ TARAFINDAN EL BİRLİĞİYLE YAPILDI.ÇOCUKLARIMIZA TEMİZ VE KİTAP ÇEŞİTLİLİĞİ OLAN BİR KÜTÜPHANE HAZIRLANDI.

Kas

Çok şükür okulumuzun çevre duvarı telimizi çektik. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Yıldız'a şube müdürlerimiz Fazıl Duymaz ve Aziz Durgun'a Yenisu dernek başkanları Bayram Han ve Mehmet Hin'e Yenisu Köyü muhtarı Kasım Bal'a okulumuz hizmetlisi Hasan Gözen'e Yenisu köyü halkına müdür yardımcımız Volkan Karakütük'e Cumhuriyet ilkokulu müdürü Mehmet Siler'e Celal mahallesi muhtarı Turgut ATAY'a ve okulumuz anasınıfı öğretmeni Buket Türk'e katkılarından dolayı okulum ve şahsım adına çok teşekkür ederim.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI OKULUMUZ ANASINIFI VE 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİNİN HAZIRLADIĞI TEMA İLE COŞKUYLA KUTLADI.