TOKAT / TURHAL - Yenisu İlkokulu

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali Taştan, okulumuz tarafından düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim fuarı ve Atıktan Sanata sergimizin açılışına katıldı.

Ara

Yerli Malı Haftası, 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı.

Ara

Jandarma trafik ekipleri, öğrencilerle bir araya gelerek trafik eğitimi verdi.Düzenlenen eğitim programı ile minik öğrencilere trafik ışıkları, kurallar, levhalar ve yaya geçitlerinde yayalara yol verilmesiyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

Okulumuza "Okulum Temiz Belgesi" verildi.

Ara

18- 22 ARALIK ERBAA DEPREMİ HAFTASI SEBEBİYLE OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle köyümüzde engeli olan kardeşlerimizi öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. “Onları bir gün değil her gün hatırlamalı,onlara her zaman destek olmalıyız.” duyarlılığını öğrencilerimize kazandırmaya çalıştık.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği 32. maddedeki değişiklik nedeniyle okulumuza  mescit yapıldı.Bu hizmetin yapılmasında destek olan;

-Laminat ve köşe lambrileri için Yenisu köyünden Muzaffer GEÇGÜL'e

-Zemin halıları için İlçe Müftülüğü bünyesinde Ali ERBAŞ'a

-Ayet temalı cam giydirmeleri için Sefa Reklam bünyesinde İbrahim TİKAÇ'a

-Boya ve işçiliği için okulumuz öğretmenlerinden Çağrı ÖNDEŞ, İbrahim YILMAZ, Sedat ÜÇGÜL ve Şükrü ÖZÜBEK'e teşekkür ediyoruz.

Kas

Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğrencileri Değerlerimiz Dersi Kapsamındaki Etkinlikte Yenisu İlkokulu'nu Ziyaret Etti.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Özdemir, öğretmenler odası ziyaretleri kapsamında Yenisu Şehit Dursun Dinç İlkokulu-Ortaokulu öğretmenlerimiz ile buluştu.

Müdürümüz ziyarette öğretmenlerimizle birlikte okulumuzun ve öğrencilerimizin eğitim öğretim değerlendirmesini yaptı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Özdemir, öğrencilerimizin derslerine konuk oldu, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Programımız okul müdürümüz, öğretmenlerimiz  ve öğrencilerimiz eşliğinde köyde bandolu kortej yürüyüşü ile başladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra  günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı okul müdürümüz Feyyaz OĞLAKÇI yaptı. Kutlamamız gösteriler, oratoryo ve şiirler ile devam etti.Satranç turnuvasında başarılı olan öğrencilerimize ödülleri şehit ve gazi yakınlarımız tarafından verildi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Şehitler ve Gaziler Haftası kapsamında köyümüzdeki şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ettik.

Kas

Okulumuz 100. yıl satranç turnuvasına katıldı.

May

HER YERDE MATEMATİK yarışmasında Turhal İlçe birincisi olan öğrencimiz Alper HAN  Tokat'ta il 4.cüsü olmuştur.